3. maaliskuuta 2011

Alkusanat

Sain inspiraation uuden blogin aloittamiseen muita vastaavia blogeja selaillessa. Niin ihania kuvia ja tunnelmia, että sitä haluaa itsekin tallentaa kotia ja elämää tähän muotoon. Päivityksiä tulee varmasti aluksi useammin. Kaikki riippuu sisustus-, käsityö- ja remontti-inspiraatioista ja niiden toteuttamiseen käytettävissä olevasta ajasta.

Vanhassa blogissa, joka on Suosikeissa, on kerrottu alkuperäiskuntoisen rintamamiestalomme remontoimisesta asumiskuntoon. Remontti on mielessäni jo enemmän out kuin in, joten en halua jatkaa samaan blogiin enää päivityksiä. Tähän aion tehdä vain koosteen joka sisältää Ennen ja Jälkeen - kuvia sekä lyhyen selostuksen tehdyistä remonteista. Nyt  remontointia on vähemmän ja elämää enemmän, voi siis keskittyä sisustamiseen ja puutarhanhoitoon. Ja nikkarointiin, käsitöihin ja haaveiluun!

Meillä ei ole mielestäni erityisen modernia tai vanhaa, eikä kovin viimeisteltyä. Koti ja sisustus eivät ole selkeästi mitään tyylisuuntaa, vaan mieluummin sekoitus monia tyylejä. Sisustusta parhaiten kuvailisin sanoilla värikäs mutta maalaisromanttinen. Ainakin tällä hetkellä koen niin.

Eniten blogi tulee todennäköisesti sisältämään kuvia. Kuvat ei ole valokuvaajan ottamia, mutta uskon tunnelmien silti välittyvän niistä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viestisi ilahduttaa aina!