16. toukokuuta 2011

Kuntosali omalla pihalla

Ei ole kerinnyt blogiakaan päivittää. Viime viikolla tulleet laatat on melkein kaivettu paikoilleen. Niitä oli yhteensä 150 kappaletta ja yksi painaa 20 kg. Melkoinen kuntosali; kottikärryillä sai neljä kerrallaan kärrättyä lähemmäksi. Upotettiin laatat maantasoon. Tavoitteena että nurmikko kasvaa niiden ympäri.

Sain vanhemmiltani kotkansiipeä, jota laitoin kuistin viereen itäseinustalle rönsyansikan kanssa. Toivottavasti elävät siinä.

Olin jo lopettelemassa pihahommia. Näin naapurin isännän vievän pihastaan angervoja risukasaan. Kysäisin ja niimpä sain pariksi tunniksi lisähommia. Ainakin kaksikymmentä metriä pensasaitaa oli istutettava heti. Pensaille oli kyllä tilausta, sillä tontin vieressä menee polku, jota käytetään paljon. Aita siihen oli suunnitteillakin, mutta aikaa sen tekemiseen ei ole ollut. Nyt oli. Laitoin kellarin lattiasta viime keväänä löytyneitä kivenjärkäleitä reunustamaan aitaa ulkopuolelta. Toinenkin kivirivi vielä mahtuisi. Ongelmana onkin ollut kivien sijoittaminen, niitä kun on melko paljon autopaikalla.

Seuraavaksi mullan haravointi ja nurmikon kylvö. Ajattelin tehdä kottikärryyn seoksen lannoitetusta mullasta, kalkista ja siemenistä ja viskellä sitä sitten ympäriinsä. Saas nähdä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viestisi ilahduttaa aina!