6. toukokuuta 2011

Tehoperjantai pihalla

Pihaprojekti on edennyt siihen vaiheeseen että ajoimme Hb:lle, jossa saimme päätettyä ja ostettua laatat, joista tehdään pihan polut. Ei tule siis mitään yhtenäistä laattapihaa. Pääpolku on kaksirivinen ja muut vain yhden laatan levyisiä. Väleissä on kaikissa nurmikkoa toivottavasti jo pian! Oli kyllä vaikeaa miettiä millä välillä laatat tulee että kaikki askelpituudet sopisivat edes jotenkin.

Maa on painunut salaojaremontin jälkeen niin, että tarvitaan täyttömaata pariinkin kohtaan. Kottikärryt ja lapiot ei enää riitä.. Mies otti puhelimen ja tilasi kaivurin ja maakuorman, vaikka vakuuttelin että otetaan tosta ja tosta ja tosta, kyllä se riittää. Noh, helpompi näin. Tuleepahan ainakin kunnolla tehtyä. Jospa kaivuri jättäisi polut vähän matalammiksi kuin muun niin ei tarvitsisi kaivaa kaikkia laattoja maahan, vaan voisi sitten täyttää itse välit.. Onko muita parempia ideoita tähän?

Kaivuri ja maat tulee maanantaina ja pihalaatat tiistaina. Nurmikko myöhemmin pussista.

Uusia kukkia nousee joka päivä. Tulppaanit olivatkin kelta-punaisia, vaikka luulin istuttaneeni punaisia, pikkusipulit olivatkin narsisseja, vaikka luulin kyllä istuttaneeni lehtolaukkaa.. No, keltaista kuitenkin, mutta nyt on korkeudet aivan väärin..
Helmililja tms. on kotiutunut ja levinnyt uuteen penkkiinsä, johon se joutui salaojaremontin tieltä aiemmin.Ihana kevät! Nauttikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viestisi ilahduttaa aina!