14. elokuuta 2011

Ihan luvallista polttaa jo nyt!

Iloitsen hämäristä illoista, saa laittaa kynttilöitä hyvällä omalla tunnolla. Puissa roikkuvat lyhdyt korvaavat pihavaloja, joita siis ei vielä ole yhtäkään. 
Suunnitelmissa on laittaa valaisimet sekä pihasaunan oven että talon ulko-oven yläpuolelle. Mallina todennäköisesti jotain tällaista.

Kävimme tänään katsomassa ihanaa taloa. Siitä remontoidaan parhaillaan lapsiperheen kotia. Talo ei ole ihan normitalo, vaan ihana vanha hirsirunkoinen kyläkoulu. Korkeat huoneet, iso liikuntasali ja vanhat ikkunat. Hillityt seinät ja värikkäät mahdottoman korkeat pönttöuunit. Iso piha, jossa oma kiipeilyteline liukumäkineen ja pihasauna. Kerrassaan hurmaava kokonaisuus. Nam.

Ensi viikkoon!


3 kommenttia:

 1. Odotan niin innolla että mekin pääsemme laittamaan syksyllä kynttilät palamaan ulos ja sisälle, sinne meidän rintamamiestaloomme <3

  Taidettiin mekin aikoinaan käydä katsomassa tuota mainitsemaasi kyläkoulua, se on aivan ihana paikka! Ja mahtavaa että sinne pääsi muuttamaan perhe lapsineen kaikkineen. Varmasti upea tulee kun vähän remontoi.

  Tykkään blogistasi tosi paljon, on ollut meilläkin yksi innoittava tekivä kun rintamamiestaloa ollaan meille etsitty. Kiitos siis! Nyt kun on etsintä tuottanut tulostakin :)

  VastaaPoista
 2. Kuohulta löytyi meille sopiva :)

  VastaaPoista
 3. Täällä tulevan kyläkoulun rouva kiittää kauniista sanoista ja toivottaa kylään uudemmankin kerran :) Meidän keittiön kaappien ovet tuli tänään ja ne on niiiin hienot-ihan meidän väriset. Enoni sanoin: "on ne aika hurjat". Olemme siis onnistuneet :D

  VastaaPoista

Viestisi ilahduttaa aina!