30. syyskuuta 2011

Keskikierrosta

Keskikerroksen kierros siis kyseessä. Kuvat hieman huonoja, kun ei ole salamaa eikä jalustaa nyt. Ehkäpä näistä on jotain iloa silti. :)Ulko-ovesta pääsee kuistille, josta on ulko-ovi eteiseen. Kuisti on vielä toistaiseksi alkuperäinen.
 Yläkertaan vievä portaikko vielä myös alkuperäisessä asussaanEteisestä, 50-luvun tapaan, arvokkaat vieraat ohjataan suoraan edustustilana toimivaan olohuoneeseenOlohuone ei ehkä ole ihan edustustila nyt, mutta toimii.

Tapetit on 60- luvulta.


 Vihreä huone on vihreä. Sinne pääsee olohuoneen tai keittiön kautta.


Puinen sohva on Porvoon kierrätyskeskuksesta muutamalla kympillä ostettu vuosia sitten. Nyt se sai vihdoin ylleen sävytetyn valkoisen maalin. Keittiö sai uutta maalia ja viimeistellymmän ulkonäön.

 Keittiöstä pääsee tietysti eteiseen.Huom. muutama uusi kuva lisätty!

7 kommenttia:

 1. Teillä on kyllä niin kotoisan näköistä, ihanaa!!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kiitos! ps. odottelen täällä teidän talokuvia.

  VastaaPoista
 3. 11 päivää, sitten se muuttorumba alkaa :)

  VastaaPoista
 4. Onpa kodikkaan ja lämpimän näköistä... aah:)

  Toivottavasti ette aio maalata portaikon ja kuistin paneleita millään kliinisen vaalealla. Ne on tuollaisenaan niin tunnelmalliset.

  VastaaPoista
 5. Kiitos! Niin, siksi paneelit on alkuperäiset, kun ei ole sopivaa ratkaisua löytynyt.. Kuistin saa sisustuksella raikkaaksi, maalaamattakin, mutta portaikko kaipaa vielä jonkin idean. Nykyiset taulut eivät ainakaan nykyisissä kehyksissä siihen jää. Vinkkejä!?! :)

  VastaaPoista
 6. Minä en tekisi portaikolle mitään, koska se on upean näköinen. Ehkä laittaisin seinälle jonkun hienon ryijyn?

  Yksi vaihtoehto on maalata kaide & portaat, mutta kun muuten lattiat ovat puunväriset, se poikkeaisi yleisilmeestä. En tiedä miten katon maalaaminen vaikuttaisi sitten... mutta minä en maalaisi kyllä mitään.

  -Anonyymi lukija-

  VastaaPoista
 7. Kiitos kommenteista! Vanhojen paneelien maalaus varmasti herättää aina mielipiteitä. Hyvä niin. Seinien maalaus on käynyt häivähdyksenä mielessä, mutta. Portaita ei voi maalata juuri tuon yleisilmeen vuoksi.. Mutta jos maalaisi katon, joka siis yhtenevä yläkerran aulan paneelikaton kanssa, josta osa on valkoista ja sitten portaiden pystysuorat osuudet..? Ja kaide ehkä myös.. Sitten jotain raikkaita tauluja tms. En tiedä..

  VastaaPoista

Viestisi ilahduttaa aina!