23. lokakuuta 2011

Räsyjä taloon

Kiertelin pitkästä aikaa lempikaupoissani ts. kirpputoreilla. Löysin vihdoin kotiimme muutaman ihanan maton. Tähän asti kaikki ovat olleet nuhjuisia ja liian haaleita.

Halusin tarpeeksi kirkkaita raitoja ja samalla silti hillittyjä yhdistelmiä. Sitä paitsi ennen olen vierastanut sinistä, jota melkein kaikissa löytämissäni matoissa on ollut. Yksi kriteeri on ollut myös ns. karvaisuus, maton pitää olla sileä, eikä liian hapsuinen. Tällä reissulla kaksi mattoa läpäisi nämä vaatimukset..




8 kommenttia:

 1. Hei! Tulin vastavierailulle :) Kiva blogi sinulla. Ja tosi kivan värisiä mattoja löysit! Ihanat keittiökaapistot!

  Meillä ei tapahdu mitään, pitäisi kyllä. Minulla on pino vanhoja mattoja odottamassa, mummon vanhoja, kummitädiltä saatuja ja muita muuttokuormien matkassa tulleita ystäviltä. Voi olla, että joutuvat odottamaan ensi kevään pesukelejä.

  T. Desiree

  VastaaPoista
 2. Kiva kun kävit!

  Ja kiitos kauniista sanoista.

  Eihän sitä aina tarvitsisikaan tapahtua. Meillä on haasteena se, että osaisi vain olla ja nauttia. Pitäisi muka olla koko ajan joku projekti, eikä ole enää mitään pakollista remontoitavaakaan.

  Lapsetkin vaativat aina vain vähemmän perushuoltoa, joten yhtäkkiä onkin aikaa tehdä muutakin. Haasteensa kullakin siis.

  VastaaPoista
 3. Meidän pitäisi saada lisää räsymattoja, olemassa olevat ei riitä alkuunkaan :) Haluaisin vuorata lattiat kauttaaltaan vanhoilla kunnon räsymatoilla... Ja nimenomaa niillä riemunkirjavilla!

  VastaaPoista
 4. Niitä kyllä löytyy satunnaisesti!! Ei muuta kun etsimään. ;)

  VastaaPoista
 5. Hienot mattolöydöt! Sopivat todella hyvin tunnelmaan - ja teillä on aivan hurmaavan näköinen koti.
  Meillä oli onni saada talon mukana kasa hyväkuntoisia räsymattoja ja lisää sukulaisilta. Räsymatot kuuluu niinkuin nenä päähän näihin rintamamiestaloihin :)

  VastaaPoista
 6. Meilläkin oli kasa mattoja talon puolesta, mutta nii-in likaisia, liian räsyisiä, rikkinäisiä ja tupakansavuisia, että suurin osa lähti kaatopaikalle. Todella harmi! Jospa vähitellen löytyisi enemmänkin näiden uusien tilalle.. Hienoa että olette voineet säästää niitä. :)

  VastaaPoista
 7. Ihania mattoja olet löytänyt!

  VastaaPoista
 8. Kiitos! Kiitos! Vielä muutamia puuttuu, mutta kärsivällisyys on jo palkittu.

  VastaaPoista

Viestisi ilahduttaa aina!