6. kesäkuuta 2012

Pihafiilistelyä tässä päivässä

8 kommenttia:

 1. Voi ihana miten teillä jo kukkii! Tiedätkö meillä on vielä öisin niin kylmä että vasta krookukset ja narsissit kukki, nyt odottelen mitä tuleman pitää... Liljoja sekä tulppaaneita näyttäisi ainakin olevan, kunhan nyt alkaisivat kukkia...

  VastaaPoista
 2. Joo, tänne tuli ihan yhtäkkiä kesä reilu viikko sitten..! Kyllä se sinnekin ehtii. ;)

  VastaaPoista
 3. Tulin vastavierailulle :) Ihastuttava piha Sinulla! Nuo punaiset tulppaanit ovat hurmaavia!

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Tulppaanit ovat kukkineet kauan! Ilmeisesti viileät säät ovat hidastaneet lakastumista. Yksi kova sadepäivä sai varret aivan mutkalle, mutta siitäpä ne vaan nousivat. :)

  Uutta matoa koukkuun, eli istutusaueiden laajennusta rankalla kädellä. Alkaa muuten olemaan vaikeaa nurmikonleikkuu, kun pitää kääntää ja vääntää joka kulmassa..
  Aiheesta lisää myöhemmin,

  VastaaPoista
 5. Moi! Miten olette tehneet tuon hiekkalaatikon? Mekin haluttaisiin johonkin pihan nurkkaan sellainen. Paljonko se veti hiekkaa ja ovatko tytöt jaksaneet leikkiä siinä? Olis kiva, kun omalla pihalla olis vähän enemmän tekemistä, kun tuntuu, että nuo ovat vähän väliä tekemässä jotain kolttosia :)

  VastaaPoista
 6. Tuossa on vaan neljä kyllästettyä lankkua laitettu kiinni toisiinsa, oisko 180 cm/sivu ja sit laudat päälle vaakatasoon ja kulmista jiiriin sahattuna. Hyvä on kyllä ollut. Hiekanmäärästä en tiiä, mut kyllähän sitä useempi sata kiloo menee. Meillä on hiekat kellarin lattian alta, joten ei oo laskettu. Suurin homma oli kaivaa sille tila saviseen maahan. :)

  Meillä on naapurissa trampoliini, joten se vetää lapset aika lailla kimppuunsa, mutta kyllä ne hiekkalaatikollakin leikkii. Ehkä kaipaisi jonkun tason siihen yhteyteen. Esim. korotus jaloilla jonkun sivun yläpuolelle. tytöt kun tekevät kakkuja ja keittoja..

  VastaaPoista
 7. Ihanainen kesän vihreys ja kukkasten väriloisto!

  VastaaPoista
 8. Kiitos! Kyllä niitä nyt jo alkaa olla!! ;)

  VastaaPoista

Viestisi ilahduttaa aina!