13. joulukuuta 2012

Joulukalenteri 2013


Joulukuu kohta puolivälissä! Enää ensi viikko töitä ennen pientä preikkiä. Jee!

Tämä syksy ei nyt ihan ole mennyt kaikkien toiveiden mukaan, mutta joulu tulee kuitenkin. Ekaa kertaa piiitkäään aikaan sitä ei osaa oikein odottaa, mieluummin eletään päivä kerrallaan. Toki kaikki asiat järjestyvät aina jotenkin, jollakin aikataululla. Tästä ehkä lisää myöhemmin.

MUTTA. Jospas sitä ensi vuonna tekisi joulukalenterin itselleen. Ei mitään tavaraa tai syötävää... Vaan tekemistä! Tähänkin päivään mennessä olisi jo tehty ainakin 12 siistimis- tai remonttitoimenpidettä. Ainahan on niitä rästejä riippumatta asumismuodosta tai perheen koosta tai perheettömyydestä.  Ja ainahan ne pitäisi tehdä nyt viimeistään jouluksi valmiiksi. Eikö? Täytyy siis yrittää ennen ensi vuoden joulukuun alkua, että olisi vaan 23-24 toimenpidettä tekemättä. Hui! Toki kaikille huushollin jäsenille voisi olla omat, joten tulos moninkertaistuisi ainakin meidän perheessä..

Ei huono idea.


1 kommentti:

  1. Ihan huippuidea. Hirmun paljon tehokkaammin sujuisi varmaan kaikki jouluvalmistelut, jos joka päivälle olisi oma tehtävänsä. Täytynee toteuttaa meilläkin ensi vuonna.

    VastaaPoista

Viestisi ilahduttaa aina!