15. tammikuuta 2012

Keittiön sohva
 ...kun patjan ja kankaan vielä tekis.

Tulipa mieleeni eräs tammikuu 2009

Olimme ostaneet vanhan talon muutamaa viikkoa aikaisemmin. uusi vuosi meni aivan täpinöissä, kun tiesimme saavamme avaimet 2.1.2009. Oli ihan pakko vähän ajella ympäristössä ja käydä kurkkimassa, että joko, joka se on lähdössä. Tavoite oli että edellinen asukas jättäisi mahdollisimman paljon tavaraa taloon. ja se totta vie toteutui. Kaikki tavara ei ehkä ollut ihan sitä mitä halusimme, mutta arvon lukijat, tehän tiedätte jo että paljon oli myös erittäin mieluisaa oikeata vanhaa. Tavara ei sinänsä rahallisella arvolla koreile. Joulukortit, joissa oli muutakin kuin vain nimi. Syntymäpäiväonnittelut talon jollekin asukkaalle tai postikortit Teneriffan matkoilta. Melkein voi kuvitella tilanteet tässä samassa talossa, kun joulukuusi on haettu kaupungin puolelta.

Tammikuun 2. oli hyvin jännittävä päivä. Mistä sitä oikeasti tietäisi mitä sieltä löytyy. Raivausta ja jatkokäsittelylaatikoita, peräkärryllinen jätesäkkejä aluksi. Sisätiloissa 13-15 astetta. Muistan pinkopahvien alta tulleen vaakalaudan tuoksun kun se sekoittui pitkään hiljaisena olleiden pönttöuunien lämpöön. Ihania muistoja, vaikkakin rankkaahan se myös oli.


 Kuonokopaksi sitä sanotaan.


 Jännitti ihan hirveästi mitä muovimaton alta paljastuu. Muissa huoneissa sitä ei ollut. Hyvä lautalattia!

 Purkuun, jotta voi käsitellä ja koota taas. Ei huonot värit nämäkään..Kaapit oli purkkeja täynnä!

10. tammikuuta 2012

Syksy 2011

Syksy meni enemmän ja vähemmän töitä tehdessä ja "uraa" aloitellessa. Pientä sisäviilausta saatiin aikaiseksi.


Kesä 2011


Kevät 2011
 Kevättä odotellessa! Pihan suhteen ei tarvitse aloittaa tänä keväänä nollasta, jee! Kasvien ryhmittelyssä ja kukkapenkkien tai hienommin sanottuna istutusalueiden sisältöjen parissa kyllä vierähtää tovi jos toinenkin... Puhumattakaan kasvimaasta. Mutta se on pihassa parasta. Koskaan ei tule valmista.

Jotenkin AINA vuoden vaihtumisen jälkeen tulee keväinen fiilis, riippumatta pakkasista tai lumitilanteesta. Talvi on muka voiton puolella. Päivä on jo nyt pidentynyt ja ensi viikonloppuna sen pituus on muutamaa minuuttia yli 6h! ;)

7. tammikuuta 2012

Pyhien jälkeen

Nyt on pyhärysäys juhlittu. Voi taas keskittyä muuhunkin. Joulu oli perinteinen perhejoulu, uusivuosikin vaihtui kaikesta huolimatta, kuusi on kaadettu ja arki alkaa. Mitäs tässä muuta.