29. huhtikuuta 2012

Pihalla juuri nyt...


Sisällä juuri nyt..


Vanhempien makuuhuone. 
Vielä lattian ja oven maalaus valkoisella ja ruskeiden seinien maalaus vähän vaaleammaksi.
Saattaa olla että sähköjäkin tarvitaan... ja hyllyjä vaatehuoneeseen. Vanha Kotiliesikin pääsee esille.


Tyttöjen huoneesta puuttuu vielä enemmän kaikkea..

21. huhtikuuta 2012

Värisuunnittelua ja valmiita raakileita

Nyt alkaa seinät ja systeemit olla kohillaan. Pinnat puuttuu. Huokolevyä ja maalia, sisarpaneelia ja maalia..Vanhempien mh:n laajennusosa. Oikeaan alanurkkaan jää vanha puuhella eli Kotiliesi. Vasemmalle vaatehuone, josta puuttuu vielä ovi. Kattoon sisarpaneeli ja pariin seinään myös. Kattoon sävytetty valkoinen (4737) ja seiniin vaaleanruskea maali (G462). Osa seinistä huokolevylle ja maali tummempi vaaleanruskea (H462). Lattia maalataan katon kanssa samalla sävyllä.


Tyttöjen huoneen laajennusosa. Vaatehuone (ilman ovea tämäkin vielä) jää vasemmalle, seinät huokolevylle, maalattuna voimakkaammalla (?) vaaleanpunaisella (H323). Vanhat seinät ennallaan (F323). Kattoon sisarpaneeli ja sävytetty valkoinen maali. Lattiaan sama sävytetty valkoinen maali (4737).

Miltäs kuulostaa? :)

12. huhtikuuta 2012

Helppiä!?!

Remontti etenee vauhdilla..

Nyt pitäisi tietää millainen valaistus tulee vaatehuoneeseen, joka rakentuu tuon ikkunan vasemmalle puolelle (väliseinä puuttuu vielä). Vaatetanko tulee poikittain huoneen(!) perälle ja molemmin puolin kapeat ritilähyllyt, kai tai sitten ei.

1. Vinoon kattoon ei voi upottaa mitään, koska ne häikäisevät(?) (halogeenit tms.) huoneeseen astuessa (vinokatto)..
2. Valaisin ei voi tulla irti katosta matalan tilan ja vinon katon vuoksi.
3. Huoneessa ollessa ei saa olla valaisimen edessä

Johonkin seinälle jotain niin ettei huoneeseen astuessa mene sen eteen? Tai muutamia valoja..? Oven yläpuolelle jotain vaatehuoneen puolelle? Led-nauha tai pari jotain matalaa valoa tangon suuntaisesti? Ideoita?? Kaikki ideat auttavat eteenpäin. Kiitos!

Muutenhan tätä voisi miettiä kauankin, mutta jos haluaa johtoja johonkin piiloon tai keksii jonkin järkevän upotusratkaisun..


9. huhtikuuta 2012

Jottei totuus unohtuisi

Ei meidän yläkerta näytä kokonaan ihan tuolta miltä noissa aiemmissa kuvissa. Mutta kyllä tää tästä.

Äkkinäisiä otoksia lastenhuoneesta

Muutamia kuvia vielä "vanhasta" lastenhuoneesta. Juuri tyhjensimme huoneen remonttia varten. Vintille vaatehuonetta ja vähän avataan seinääkin. Kuulemma värit pysyy samoina, sanoi meidän 5v. 
Jotain pientä siis vaan. ;)