16. heinäkuuta 2013

Tiistain kierros!7 kommenttia:

 1. Kivoja näkymiä! Hauska tuo viimeisen kuvan näkymä alas portaita. Upeat paneelit!

  VastaaPoista
 2. Ihana koti teillä, haluaisin niin tulla vierailemaan ja ihastelemaan kaikkea. Oma koti tuntuu ihan tylsältä kun näitä kuvia katsoo, mutta onneksi remontti on meillä vasta edessä :)

  VastaaPoista
 3. Kiitokset! Saila, en oo ennen ees tajunnu ottaa kuvaa noin kun tuossa nyt on rappusista alas päin.. Paneelit on ihan alkuperäiset, ja korostuvat kivasti kun on valkoiset portaat nyt.

  Unelmani olis käydä mahdollisimman monessa rintamamiestalossa tai sitä vanhemmassa. Vois olla mun puolesta Vanhojen talojen avoimet ovet -tapahtuma joskus.. Onneks on netti ja blogit, niin voi vähän ees fiilistellä.

  Olis hauska nähdä oma koti ulkopuolisen silmin, vois moni juttu aueta ihan eri tavalla ja ratkaisuja löytyä. Nyt on niin jumiutunut tiettyihin järjestyksiin ja juttuihin ettei tajua kaikkia mahdollisuuksia.

  VastaaPoista
 4. Teillä on upealla tavalla pintaremontoitu koti, mummolafiilis on säilynyt juuri niinkuin pitääkin! Tuo keittiö on ihan paras - meillä on samantapainen pohja, ja näistä kuvista saan aina inspistä tulevaan :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos! Se juuri olikin tarkoitus, että siistiä ja hyväkuntoista ja mukavaa, mutta ei ns. uutta.

  Keittiö on kyllä tosi kiva näinkin vanhana. ;) Joitain kaappien sisäisiä vetolaatikoita ois kiva saada, mutta mitat ei täsmää minkään kanssa ja hukkatilaa tulee. Lattiatasossa oleva 60 cm syvä kaappi ei ole kaikkein käytännöllisin.. Täytyy yrittää löytää joku järkevä ratkaisu.

  Hienoa että inspistä syntyy!!

  VastaaPoista
 6. Voi kun teillä on ihanan näköinen koti! Juuri tälläistä fiilistä kaipaan kun olemme kiertäneet rintsikoita katsomassa, niin moni on vaan "remontoitu pilalle". Löysin vasta blogiisi ja jään lukijaksi :)

  VastaaPoista
 7. Kiva, kiitos! Se on kyllä tosi harmi että alkuperäisiä materiaaleja ei monessakaan oo. Tää oli aika karu v. 2008 kun ostettiin.. Tuolta Ennen ja jälkeen - tunnisteen alta löytyy kuvia wsiitä ajasta.

  VastaaPoista

Viestisi ilahduttaa aina!