25. helmikuuta 2014

Jumitus

Hei helou.

Kevättä on selkeesti ilmassa.

Tuntuu että nyt on käyty jo läpi kaikki huoneet ja ulkotilatkin. Ei oikein inspiroi minkään kuvaaminen.

Onko siis toiveita projekteista tai huoneista tai jostain teemasta?


6 kommenttia:

 1. Hei,

  Haaveilen omasta rintsikasta, joten mielelläni lukisin kaikista projekteista joita te teette :)

  T. Riina

  VastaaPoista
 2. Kiitos Riina kommentistasi. Minäpä päivittelen kaikista kuvia vähitellen. ;) Nyt keväällä alkaa piharakennuksen teko. Vanha liiteri-sauna on jo, mutta nyt tehdään alemmas tien varteen pyörä- yms. rojuvarasto.

  VastaaPoista
 3. Okei, tosi kiva! :) Kiitos!
  Mietin myös, onko teidän talossa tehty putkiremonttia tai sähköille jotakin? Kun lueskelen myynti-ilmoituksia, niissä joissakin mainitaan että olisi tehty.

  Riina.

  VastaaPoista
 4. Meillä tehtiin ennen muuttoa aika paljon remonttia 3 kk:n aikana. Muutettiin 1,5 v tytön kanssa eikä tämä ollut asumiskuntoinen sille porukalle. Vesiputket ja viemärit laitettiin kokonaan uusiksi. Sähköt uusittiin myös. Vielä olisi kattovalaisinten sähköjen uusinta ts. haarotus läheisistä pistorasioista.

  VastaaPoista
 5. http://koivurinne55.blogspot.fi/search/label/Ennen%20ja%20J%C3%A4lkeen

  VastaaPoista
 6. Kiitos tuosta ennen ja jälkeen linkistä, sieltä löytyikin hyvin kaikki teidän muutostyöt! Ai vitsit, noita kun lueskelin, alkoi vielä enemmän tuntua siltä, että haluaisin kunnostaa oman, enkä ostaa jonkun toisen kunnostamaa. Varsinkin kun haluaisin todellakin säästää kaikki kaapistot, ovet ja muut ihanat. Vielä pitäisi saada puoliso innostumaan! :D

  Riina.

  VastaaPoista

Viestisi ilahduttaa aina!