11. maaliskuuta 2014

Yksitellen ne hajoo!

Nyt on pikkukodinkoneiden aika. Ensin sauvasekoitin iski kipinää, onneks mummon vanha(!?) toimii. Nyt vedenkeittimestä lähti pohja. No, se olikin mysteerisesti vuotanut lähes aina.

Löysin juuri meille sopivan vedenkeittimen. Nyt täytys pohtia että Pihistä vai Panosta. Yksi näkökulma on myös että Sisusta vai/ja Miellytä.

Kuva lainattu. www.haply.fi

4 kommenttia:

  1. Niinhän sitä sanotaan, ettei kahta ilman kolmatta....meillä meni televisio ja sitten pyykkikone...pelolla otan, mikä seuraavaksi..:)

    VastaaPoista
  2. Hei! Ollaan Jyväskylässä asuttu pari vuotta rmt-talossa ja sen ajan olen aika tarkkaan seurannut blogiasi ja käynyt remontti- ja kodinrakentamishistorianne läpi ;) Tykkään kovasti tyylistänne, teidän tapauksessa uudistukset on oikeastikin vanhaa kunnioittaen eikä tuo idea näy pelkästään parissa vanhassa huonekalussa. Meillä seuraava projekti olisi salaolituksen ja sadevesijärjestelmän laitto, joten kovasti kiinnostaisi lukea, jos jaksaisit vähän muistella menneitä ja kirjoittaa siitä. Teetittekö tuon työn ulkopuolisilla vai teittekö itse? Paljonko meni aikaa/rahaa? Olisiko suosituksia kaivinkonemiehestä? Onko jotain mitä tekisitte toisin tms. Pihan suunnittelu ja toteuttaminen on odotellut tuota suurta mullistusta...

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommenteista. täytyypä koota muistelot noista ahdistavista vaiheista. ;)

    VastaaPoista

Viestisi ilahduttaa aina!