24. elokuuta 2014

Yläkerran kuulumisia

 Tyttöset asuvat samassa huoneessa. 
Käyvät siellä nukkumassa ja välillä levittävät barbit ja petsit lattialle.
 Toisinaan myös Robin pauhaa. Nyt kesällä ovat vieraantuneet sisäleikeistä, mutta eiköhän syksyn pimetessä taas sisähommatkin maistu, itse kullekin.

Pikkuveli nukahtaa alakerrassa syliin tai välillä haluaa nukahtaa itse sohvalle. Sitten se tuhiseva käärö kannetaan sänkyyn. Kukin tavallaan ja meillä kaikki olleet tässäkin erilaisia. 
Esikoinen nukahti tämän ikäisenä vielä tissi suussa, kun taas keskimmäinen nukahti itse siihen asti kunnes tuli yli pinnasängyn laidoista (1,5 v).
Tässäpä palanen pojan huonetta, joka on siis yläkerran aulatilaa. Kuva on eiliseltä, mutta jo vanha. Viisastuimme edellisestä kiipeilijästä ja vaihdoimme lastensängyn pinnasängyn tilalle. ;) 
Siinä taisi olla tämän perheen pinnasänkyilyt. Mutta onhan tuo mukana jo 7,5 v.
Tytöt rakastavat värejä ja motkottavat aina että meillä on liian valkoista. Ihmettelen, sillä eipä ole yhtään huonetta jossa kaikki seinät olisi valkoisia. Niin, paitsi kellarin aula, mutta siinäkin yhtä seinää peittää kaapisto joka on vaaleanruskea. 4- vuotias prinsessa on sitä mieltä että talossa on liian vähän violettia ja pinkkiä, koska KAIKKI seinät eivät ole sen värisiä kaikkialla talossa.
 Huh. 
Onneksi ei. "Onnelin ja Annelin vaatehuone"Keltaiset tuolit löytyivät kirpputorilta. Tai en minä niitä bongannut vaan ihana ystäväni, joka vinkkasi. Tai no, puun väriset ne olivat ennen. Ihanat joka tapauksessa. Sopivat niin hyvin muiden pinnatuolien kanssa tähän taloon.Nauttikaa syksyisistä illoista jos pääsette ulkona käymään! Meillä kuumeillaan just nyt ja ulkoilu on melko vähäistä. Välillä jompi kumpi aikuinen karkaa hetkeksi. ;)

3 kommenttia:

  1. Pikaista paranemista! Ihania vanhoja kalusteita, tosiaankin juuri vanhaan taloon sopivia.

    VastaaPoista
  2. Näyttää hienolta! :) Paranemisia toivottelen teille!

    VastaaPoista
  3. Kiitokset! Syksy ja flunssa. Niimpä niin.

    VastaaPoista

Viestisi ilahduttaa aina!