15. lokakuuta 2014

Näin asuu äiti, isä ja poikaTässä yläkerran aulassa on nyt 1,5 v. pojan huone. 
Matolla on usein autot levällään. 
Auto, auto, auto, auto! 
Sanoja tulee jo ihan hirrrveesti. Joutuu neuvottelemaan asioista. Ääk. Tajusi myös että ruokapöydästä pääsee pois kun sanoo kiitos (kiitods) ja nousee syöttötuolissa seisomaan. Kaikesta muustakin kiittää. 
Välillä jopa liikaa..Äitin ja isän huone. Huonekaluja on melko vähän. Yksi 50-luvun tuoli, kaksi yöpöytää (50-luvun jakkara ja pikkupöytä) ja sänky. 

Puuhellakin on mutta se on kiinteä. ;)

 

Kehykset on kirppareilta jne. Pitkään ne olivat laatikoissa kellarissa. Lasit ja taustat pois ja se on siinä. Seinälle ne on ns. lätkäisty ilman mittaa ja vatupassia...
... niinku talon tyylillä.

Tykkään. Entä sinä?

7 kommenttia:

 1. Voi että! Miehän tykkään tästä oikein kovasti :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Tiina! ;) Tuo "risu" tai siis samantyylinen oli joskus katosta roikkumassa toisessa huoneessa ja samat valotkin, jakoi mielipiteitä.. Nyt se on ollut pelkästään positiivista. ;)

  VastaaPoista
 3. Kaunis huone...tuo hella on kivasti erilainen kaluste makkarissa, mut sopii hyvin sinne...tuon kehys idesn taidankin napata tänne meille...kiitos♡

  VastaaPoista
 4. Näyttää tosi kauniilta! :) Mietinkin mitä teen vanhoille kehyksille, joita kertynyt kirppareilta, kun ovat vähän "hassun kokoisia". Nyt sain idean ;)
  Meilläkin oli Kotiliesi-hella makkarissa, mutta nyt kesällä siirsivät sen meidän keittiöön, kun vanha matala hella-leivinuuni piti purkaa pois huonokuntoisuutensa vuoksi. Tekihän ne miehet vähän töitä kantaessaan. Harmi vain vielä ei olla saatu hellaa käyttöön, mutta nyt kun kattoremppa loppu, mies ehtii viimeistellä hellan käyttökuntoon. Kovasti odotan! :)

  VastaaPoista
 5. Kiitokset! Hellat on ihania. Minäkin haaveilin keittiöön, mutta piti valita joko sähkä tai puu. Sähkö voitti. ;)

  Kaikki blogista löytyvät ideat saa vapaasti kopioida!! Hienoa jos joku idea lähtee kiertoon... Ei ole tekijänoikeussuojaa. ;)

  VastaaPoista
 6. Niin ja tuossahan kehykset sitten on esillä joten voi napata tarpeen mukaan ja laittaa taas toisen tilalle. JOS esim. joskus saadaan lasten kuvia seinälle tms.

  VastaaPoista
 7. Kyllä tykkään! Teillä on kaunista!

  VastaaPoista

Viestisi ilahduttaa aina!