19. lokakuuta 2014

Viikonlopun gourmet lapsiperheen tyyliin!



Viikonloppuisin on aikaa tehdä vähän nätimpää ja parempaa aamupalaa. Esikoinen on innostunut rieskaleivän leipomisesta. Eilen laitoimme aamupalan yhdessä.
 Tänään keittiöstä kuului kilinää jo kun heräsin... Leipominen oli jo alkanut.




Tavoitteena esikoisella oli laittaa yllätyksenä aamupala meille kaikille, kaikkien (myös 1,5 v. pikkuveli) mieltymykset huomioon ottaen. 
Tietysti piti olla myös nättiä ja servettien valitseminen olikin vaativa prosessi.


Melkein parikymmentä vuotta sitten kotitaloustunnilla.. Opettaja käski siivota syömisen ja ruoanteon jäljet niin tarkasti että voi ensin silittää keittiöaltaan pohjaa kädellä ja sitten omaa poskea. 
Tämän käskyn myös jaoin esikoiselleni.



(näihin erilaisiin postikortteihin oon ihan ihastunut..)


 
 Keltainen <3



Mukavaa sunnuntaita!

3 kommenttia:

  1. Vähänkö ihana esikoinen, mahtava ylläri. Herätä vastaleivotun rieskan tuoksuun :-)

    VastaaPoista
  2. No joo! Niimpä. Kävin avustamassa uunin päälle kun oli lapsilukko ja valvoin poisottamisen. ;)

    VastaaPoista
  3. Hei! Blogistani löytyy sinulle haaste. Käyppä kurkkaamassa kun ehdit. :) www.melskelanlapset.blogspot.fi

    VastaaPoista

Viestisi ilahduttaa aina!