10. joulukuuta 2014

Kansa, joka pimeydessä vaelsi.

..ja sen kansan ystävät ja sukulaiset ja tutut.. Huh. Enää ei tarvitse vaeltaa pimeydessä sisällä eikä kyllä ulkonakaan..!

Meillä on siis tehty sähkötöitä tämä alkuviikko. Vihdoinkin talossa olevat sähköt on uusittu kokonaan ja vanhat saatu hengettömiksi. Suurin osa uusittiin jo aiemmin mutta kattovalot vasta nyt. Samalla selvisi, että aikoinaan kun pääkeskus on uusittu joskus 70 -luvulla, on samalla uusittu joitakin sähköjä ainakin jakorasioille asti. Suurin osa jakorasioistahan on nyt tuolla pinkopahvin alla, eikä niitä ollut tarvetta kaivaa esiin.
(Renova -sarja)


Tälläiseen vanhaan taloon tulee vain lisää luonnetta kun vedellään hieman pintavetoja. Kauniimpia ne on, kuin jos jokaisella seinällä olisi "valkoinen lautanen". ;)

Uuteen piharakennukseen/autotalliin tulee jokaisen oven päälle samanlainen valaisin (Alfred). Samanlaisia tulee kaksi myös talon seinään. Tämä kuvan valaisin on kuistin edessä ja asennettu jo vuosi tai pari sitten! ;)


(arkistokuva)

Ulkovalot toimivat nykyään myös liiketunnistimella. Enää ei tarvitse (jos siis on unohtanut tämän yhden päälle jättää) illalla kotiin tullessa sohia avainta lukkoon, vaan valo syttyy avuksi (kuten normaaleilla perheillä). ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viestisi ilahduttaa aina!