29. joulukuuta 2014

Lastenhuoneessa nyt nukkumapaikat vähintään neljälle!


Tytöt olivat pitkään halunneet kerrossänkyä. Toisaalta isompi kaipaa omaa tilaa koko ajan enemmän, mutta ei siltikään halua nukkua yksin huoneessa. Kerrossänky oli mietinnässä pitkään. Emme halunneet kuitenkaan täysin "tavallista" jyrkkien portaiden vuoksi.

Yhtäkkiä nettikirppikseltä tupsahti näytölle kolmen hengen kerrossänky, jossa oli kaltevat portaat. Eipä tarvinnut kahdesti tytöiltä kysyä. Värikin oli heti selvä; tummanvioletti!!

Siitä se pyörä pyörähti eteenpäin.
Isomman vanha sänky jäi huoneen toiseen päähän sohvaksi. Toimii! Nyt on leikkitilaa enemmän kun ei tarvitse yöksi raivata kulkureittiä huoneen poikki. ;)

Pienempi tytöistä (pituus 107cm) totesi että hänen sänkyynsä mahtuu monta kaveria, jos ovat alle 120 cm. Alempi sänky on siis 120 cm leveä ja 200 cm pitkä. ;) Tämä samainen tyttönen käyttää harvoin portaita. Eipä ollut yllätys!

3 kommenttia:

 1. Aivan ihana ,värejä myöten <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos, kyllähän tuon on jo hyväksynyt. Pitkään mietin että valkoinen olis ns.järkevämpi, mutta jos kerran elämässä maalaa kerrossängyn tyttärille niin miks ne ei sais valita väriä. ;)

  VastaaPoista
 3. Tälläinenhan sopisi meillekin! Tyttöni myöskin halunnut kerrossänkyä jo kauan.
  Katja

  VastaaPoista

Viestisi ilahduttaa aina!