6. tammikuuta 2015

99

Heipähei!

Huomasin juuri että taas on liittynyt muutamia lukijoita! Teitä on kohta 100!! 

En blogia aloitellessani olisi näin uskonut tämän menevän. Tavoite kun oli kerätä omaan muistiin kuvia ja remontin vaiheita. Ihana tätä on jatkaa edelleen omien mieltymysten mukaan. Jokapäiväistä bloggaajaa minusta ei tänäkään vuonna tule, mutta omaan tahtiin... Kyllähän toki ainesta varmasti olisi, sillä laskin tuskastuneena yhtenä päivänä että talossa on jopa 18 ns. sisustettavaa yksikköä, jos yksikkö on yksi huone/portaikko/wc/aula/kuisti jne. Toki lisäksi kaksi piharakennusta joihin pitäisi ensi kesänä jotain järkeä saada! 
Hommaa riittää, mutta ilolla tehdään.

Tervetuloa siis mukaan! 

Kommentointi, kyseleminen, ihmetteleminen ja kyseenalaistaminen ovat sallittuja toimenpiteitä tässä blogissa. 
Ja jotta tämä tästä kehittyisi, olisi toki mukavaa jos te lukijat siinä auttaisitte. <3

4 kommenttia:

  1. Blogia, jossa on paljon kauniita kuvia, on aina mukava lukea! Hyvää tätä vuotta teille! :)

    VastaaPoista
  2. Tykkään tosi paljon, kun teillä on talossa muitakin värejä kuin valkoista. Kiva nähdä vanha talo, jossa vielä annetaan värien muodostaa tunnelmia. Musta sellainen pelkkä valkoinen/beige/harmaa -väriskaala kuuluu johonkin moderniin loft-asuntoon, ei vanhaan rintamamiestaloon. Suorastaan rakastan teidän vihreää huonetta :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos E! Kyllä täällä välillä tuntuu että on levotonta näiden värien suhteen, mutta enimmäkseen ne tuovat kyllä iloa ja luonnetta. Tosin jos tuon kimpun oransseja tulppaaneja, niin ne ei vät erotu niin hyvin kuin harmaa/musta/valkoisessa talossa. Sitä kaipaan välillä että jokin erottuisi. ;)

    VastaaPoista

Viestisi ilahduttaa aina!