8. tammikuuta 2015

Talvi tuli eteiseen asti


Eteinen rauhottui heti kun maalasin tuon pikkukaapin keltaisesta valkoiseksi.
Siihen olen ollut tyytyväinen.

Joku lapsista kantoi monta viikkoa sitten sisään risun, joka on nyt sitten pyörinyt milloin uunin päällä ja milloin hyllyn päällä. Risu on sen verran harmooninen etten viitsinyt sitö kylmyyteen viskata. Saa olla nyt tuossa tuomassa lehdettömyyttä ja talvea myös eteiseen. Melkoisen lumessa tuo eteinen välillä onkin. Lumettomana ja lämpinä aikana kengät jätetään kylmälle kuistille, mutta nyt ne tuodaan eteiseen asti. Lapset saapastelevat sisään usein harjaamatta kenkiään.

 Aina ne lumityötkään ei tässä torpassa ole ihan tiptop, joten osan eteisen lumesta pistän itseni syyksi.

5 kommenttia:

 1. Eipä ihmekään, että Koivurinne on saanut niin paljon lukijoita, niin hyvä ja rehellisesti omanlainen tunnelma täällä on. Tuo henkari on soma ja samoin eteisen talviasu. Helppo tuoda kukin vuodenaika, kun vaihtaa vaan penkin päälle jotain ja laittaa pikkukaapin päälle vaikka maljakossa kukkia.

  VastaaPoista
 2. Hei Tuikkis, kiitokset kommenteista. Kiva kuulla että tunnelma välittyy sinne asti. ;)

  Juuri tuo olisi tavoitteena, että pienillä jutuilla saisi sitten vaihdeltua fiiliksiä. Tuntuu kyllä että vielä ollaan kaukana, mutta vähitellen ja vuoden mittaan!

  VastaaPoista
 3. Näyttää oikein hyvältä! Söpö hengari :)Minä aina haaveilen lampaantaljan ostamisesta, mutta aina se jää kauppaan tai no nyt viimeksi joulumarkkinoille, kun oli muuta tärkeämpää...vielä minä sen jonakin päivänä... :)))

  VastaaPoista
 4. Kiitokset! Tuo karvainen valkoinen on sellainen karvainen matto. ;) Lampaantalja olisi kyllä tyylikkäämpi!!

  VastaaPoista

Viestisi ilahduttaa aina!