21. helmikuuta 2015

Meinasin jo hurahtaa uuteen!


Ehkä hankalinta on se, ettei aina etsi sitä mitä muut.

Kävin ennakkoluulottomasti katselemassa viime viikolla laukkuja jopa ihan kaupungilta. Ostin nimittäin 50 centillä kaksi viikkoa sitten ihanan laukun hajonneen tilalle, kirpputorilta. Noh, siitä katkesi hihna. Korjasin sen ja se katkesi taas. Kävin kirpputorilla etsimässä samankokoista, ei suurta mutta ei pientäkään. Ei löytynyt mitään...!

Uutenakaan ei löytynyt yhtäkään järkevää vaihtoehtoa! Muodissa kun on ne jäätävän isot laukut.. Kannan mukanani toisessa kassissa taaperon kamat kuitenkin joten tarvetta niin suurelle ei todellakaan nyt ole. Myyjille selitin että mielellään harmaa tai ruskea, koko suunnilleen sellainen että lompakko, kännykkä ja pipo ja hanskat mahtuu. Ei siis kovin suuret kriteerit. Hinnoissa oli varmaan pilkkuvirhe näin kirpputorien suurkuluttajan näkemyksen mukaan. :) Mietin jo että onko pakko..!

Loppuviikosta käväisin oman kylän kirpputorilla. Löytyi aivan ihana nahkainen ruskea laukku! Hinta oli 1 e. Pystyin sen ostamaan. ;) Olin onnesta mykkyrällä!! Laukku oli vähän pienempi kuin entinen, mutta sopiva silti. (kuvassa oik)

Eilen käytiin kiertämässä isompi kirpputori. Löytyi aivan ihana nahkainen ruskea laukku kahdella soljella mutta kuitenkin nepparikiinnityksellä. Minusta ei ole solmimaan mitään vaan laukku pitää saada helposti kiinni ja auki. Tämän laukun hinta oli 1 e. (kuvassa vas.)
Eihän se haittaa jos nyt on varalaukku. :) ..ja luulen että monilla niitä on useita!! :)

3 kommenttia:

 1. Ihanat laukut...itsekin tykkään sellaisesta laukusta,johon mahtuu kännykkä kukkaro ja silmälasit...mitä sitä turhaan koko omaisuuttaan mukana kantas.♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Silti joskus tuntuu et hyvin ois voinu olla isompikin laukku mukana! ;)

   Poista
 2. Ihanat laukut! Olen haaveillut pienest ruskeasta nahkalaukusta. Tuollainen olisi suloinen. Mulla on tll hetkell sellainen jttikassi. Yleens kun aina neljä lasta kulkee mukana niin on niin kätevä kun sinne mahtuu kaikki... ;)

  VastaaPoista

Viestisi ilahduttaa aina!