27. huhtikuuta 2015

Tulppaanipula!


Viime syksynä en kovin montaa sipulia maahan tyrkännyt, ja nyt harmittaa. Niitä kun pitäisi muutama sata istutella joka vuosi! Ehkä syynä on myös ollut liian jalostetut lajit, jotka ei kuki kuin muutaman kerran!? Tulppaneita saisi olla paljon. Vai mitä? Onko suositella jotain tiettyä??

Kuva keväältä 2014.

Mikä kukkii uudestaan ja uudestaan, mielellään vuosia??


 Kuva vuodelta 2012, nämä eivät juuri enää kuki.

Myös krookuksista on pulaa aina. Niitä saisi olla mieletön määrä pitkin nurmikkoa! Nehän kuitenkin lakastuvat ennen kuin tällä tontilla tarvii nurmikkoa leikata.. Kaivan tämän postauksen syksyllä esiin niin muistan ajatukset. :)

Vanha emäntä on muinoin istuttanut kuistin edustalle rinteen päälle krookusympyrät. Ne eivät kyllä siinä enää kuki, mutta lehtiä näkyy!Vielä kuva vuodelta 2008 lokakuulta ekasta näytöstä... Sille tielle jäätiin.


8 kommenttia:

 1. Minuakin harmittaa ettei tullut laitettua tulppaaneja enempää mutta onneksi muutama iloinen tuolla kurkkii kyllä.

  VastaaPoista
 2. Oi kun kauniita tulppaaneja. Ja muutenkin kiva koti teillä. Olen free-kuvaaja ja kuvaan juttuja eri lehdille. Onko kotinne ehkä ollut jo esillä jossain lehdessä? jos ei ja jos aihe kiinnosta, laita viestiä photosbysari@gmail.com, niin kerron lisää :-)

  VastaaPoista
 3. Sipulikukat ovat ihania kevään kukkijoita!

  VastaaPoista
 4. Voi kuinka kaunista teillä on:) Ihailen niin noita alkuperäisiä keittiökaappeja Semmoiset on haaveissa itselläkin kunnostaa tänne joko kokonaisuudessaan tai ainakin yläkaappien verran.
  Jään lukemaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tervetuloa tutustumaan! Keittiö on kyllä ihana. ;) Toivottavasti tekin saatte edes hitusen vanhaa.

   Poista

Viestisi ilahduttaa aina!