2. huhtikuuta 2015

Viimeinen homma, mihin ryhdyn...


Olen nii-in laiska silittämään vaatteita. 
Useimmat vaatteet pyörii pesun jälkeen kuivausrummussa ja kun ne ottaa sieltä lämpiminä ei niitä tarvi silittää! Tosin paljon ois kyllä silitettävääkin...

Nämä liinat, laudeliinat ja muutama kauluspaita ovat odotelleet ainakin puoli vuotta. Meillä on ihan hyvä kodinhoitohuone, jossa ois jopa tilaakin silittää. Mutta. Millon sinne pääsee tai ehtii tai haluaa. Nyt ajattelin ottaa härkää sarvista ja kannoin kamat olohuoneeseen. Kun laudeliinat olivat puoli vuotta kasassa, ei ollu mitenkään yksinkertaista saada niitä suoraksi. Suihkupullolla kastelu ja sitten yöksi muovipussiin. Sitten vielä suihkuttelu ennen silitystä. 
Ois varmaan ollu VÄHÄN helpompaa tehdä tää aiemmin.

Mutta.

Onnistui.
Niin joo, ja vähän voin myös syyttää viime vuonna hajonnutta silitysrautaa. 
Vasta joulupukki toi uuden.

2 kommenttia:

  1. Ihana tapetti tuossakin!
    Luin jutun kodistanne uusimmasta Tuumasta. Vähän mietin ensin, että onpa jotenkin tutun näköistä... :-D Se oli tosi kiva juttu!

    VastaaPoista
  2. No en mäkään silitä kuin ehkä kolme kertaa vuodessa :) Sitä vaan ei tuu alotettua, vaikka se on ihan kivaakin...Meillä tosin täytyy hakea lauta eteisestä ahtaaseen keittiöön tai olkkariin ja kaivaa silitettävät keittiö-komeron yläkaapista...Onneks ei hirveen paljoo silitettävää olekaan, mut kylhän niitä muutamassa kuukaudessa kertyy :)

    VastaaPoista

Viestisi ilahduttaa aina!