2. elokuuta 2015

Kivetystä paviljongille!Löytyipä juuri oikeanlaisia kivieä paviljongin alle, kiitos Tori.fi. Paikka saatiin tasoiteltua valoisalla, muttas ainakin puolet kivistä ladottiin pimenevässä illassa. Alkuun täytyi miettiä että harmaita (vähemmän) ja punaisia tulisi sopivan satunnaisesti...loppua kohden mietinnän saattoi unohtaa kun ei enää nähnyt mitä oli laittanut ja mitä laittamassa. ;) Hyvä tuli! ...ja sopivan satunnainen.
Jäi rahaa vielä muutamaan kasviinkin..5 kommenttia:

 1. Kiitos! Kyllä tässä on vietetty "kesää" enemmän kuin ennen. Kiva, että on toinenkin istumapaikka terassin lisäksi. Tosin terassi on talon toisella puolella eikä siellä ole oikein muuta. Tästä pääkallopaikalta näkee enemmän. ;)

  VastaaPoista
 2. Hei!
  Selailin tässä pari päivää sitten Avoimet puutarhat- sivustoja ja löysin tieni tänne kivaan blogiisi.
  Hämmästyneenä huomasin että asuin vielä viime vuonna rivarissa ihan siinä lähitienoilla :) Niin monta kertaa kuljin koiran kanssa lähellä olevaa kevyenliikenteen väylää, joskus tuli kuljettua tuota teidän viereistä hiekkatietäkin. Usein muuten ajattelin että onpas mukava paikka asua siinä, ja tontitkin ovat niin isoja:)
  Nyt olemme muuttaneet kaupungin toiselle laidalle, mutta samassa kaupungissa ollaan. Tosin töissä käyn vielä siellä teilläpäin, useimmiten kolmosella huristelen teidän ohi :)
  Täytyy vielä sanoa, että ihanan näköinen tuo paviljonki. Meillä isäntä tykkää suoraviivaisuudesta, enkä aina voi tehdä oman pääni mukaan. Nyt kyllä ajattelen että olisi pitänyt, sillä tuo teidän paviljonki on aivan ihana ;)

  VastaaPoista
 3. Hei, kiitos! Pirjo, saa koukata pihaankin! Joo, kyllähän nämä jutut vaatii molempien suostumuksen. Paviljonki on vielä parempi kun luulin... :)

  VastaaPoista

Viestisi ilahduttaa aina!