9. marraskuuta 2015

Minimalistista vai maksimaalista?


Harvoinhan nämä tyynyt ovat tässä sohvalla näin. Yleensä ne lentelevät pitkin olohuonetta eksyen jopa eteiseen ja viereiseen vihreään huoneeseen. ;) Muutama tyynyliina on sen verran vanha että toinen pää on kokonaan auki, joten tyynyliinan saa 2,5 -vuotiaskin helposti irti. Ja siitähän tulee mukava makuupussi, eikö?Jotain oikeeta väriä oon pitkään olohuoneeseen kaivannut. Luumu tai tummahko siniharmaa miellyttäis eniten, mutta en oo vielä kokeillu niitä. Tosin sen verran harvinaiset värit nuo tässä talossa on että kokeiluun ei ees matskuja ole... Toisaalta tykkään myös vaaleista sävyistä. Aina kun karsin värejä kyllästymisen vuoksi niin ei mee kun muutaman kuukausi niin alkaa kaivata jotain särmää.

Yhtä hankalaa on tavaroiden kanssa. Yhtä usein karsin melko minimalistiseksi huoneita ja sitten taas näyttää liian väljältä ja vähitellen tavaroita alkaakin tulla taas esille.
 Tästä on ystävien kanssa puhuttu ja taitaa olla melko sama kaava monella. ;) Vai onkohan joku, joka on aina tyytyväinen eikä vaihtele mitään?! Ilmoittautukoon!

7 kommenttia:

 1. Minä olen niin laiska, etten jaksa vaihtaa sisustusta ;-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että joku ilmoittautuu. ;) Ehkä ei myöskään oo tarvetta säätää koko ajan. ;)

   Poista
 2. Sama kaava toistuu täälläkin. Välillä ärsyttää ihan tosi kovin, kun ei osaa päättää mistä tykkää. Mulla ei tahdo mieli pysyä samana edes muutamaa kuukautta, huoh.. Onneks on nykyään noi penskat, ni ei vaan yksinkertasesti ehdi muuttelemaan aina kun siltä tuntuis. ;)
  Teillä on tosi kaunis koti ja nimi on sama, kuin synnyiskodissani. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin. Mitähän tää on sitten kun lapset ei rajoita?? :)
   Kiitos!

   Poista
 3. mä ihastelen kyllä monesti hyvin pelkistettyjä huusholleja, mutta ei ainakaan meille sellasta ikinä silti tuu:D yritän kyllä epätoivosesti pitää tavaramäärän hallinnassa ( ei todellakaan onnistu 7 hengen asuessa 111 neliön rintsikkaa), hankkia sellasia juttuja, mitkä oikeesti tarviin ( joopa joo ;D)ja jotka ois sitte kestäviä kanssa...mutta kyllä ainakin mielessä sisustetaan nonstoppina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, näinpä! Suunnitteluhan on ehkä kuitenkin parasta.

   Poista
  2. Kokeile sitä mikä miellyttää :) Mulla on talveksi luumun väriset verhot ja tykkään niistä tosi paljon! Meillä tosin on värejä paljon muutenkin :)

   Poista

Viestisi ilahduttaa aina!