18. marraskuuta 2015

Oranssista beigeksi, muutama vuosi vierähti!



Tämä huone on ollut aiemmin pienempi. Ikkunan vierestä oli käynti kylmälle vintille, joka ulottui talon toiseen päähän.  Nyt siitä mennään vaatehuoneeseen. Talon rakentaneen miehen isä ja äiti pitivät tätä huonetta keittiönään, josta oli ovi toiseen huoneeseen. Tämä "toinen huone" on nyt isompana lastenhuoneena, josta on myös avattu osa vinttiä ja rakennettu vaatehuone vinon katon alle.

Tämä pieni huone oli ensin varastona, ja lattioiden höyläämisen, hiomisen ja käsittelyn ajan oli täynnä kaikkea mahdollista. Niimpä lattia jäi käsittelemättä. Maalasin sen marjapuuron punaiseksi ja vanhat pinkopahviseinät auringonkeltaiseksi. ;) Esikoinen sai näin ensimmäisen huoneensa v. 2009.



Pikkusiskon synnyttyä päätimme että pienemmästä huoneesta tulee meidän makuuhuoneemme ja tytöt saavat isomman huoneen. Parisänky ei uunin takia mahtunut tähän huoneeseen, eikä uunia voinut hävittää!



Oranssista huoneesta tuli laajennuksen (v.2012) jälkeen beige. 
Vaatehuoneen ovi on samoissa karmeissa kun entisen vintin ovi. 

Nyt huone on esikoisen käytössä, taas.






Mitäs pidätte? :)

8 kommenttia:

 1. hieno muutos, mä kyllä tykkäsin myös tosta oranssistakin, mut vaaleempi on ihanan levollinen fiilikseltään.keltainen, vihree, oranssi on mun inhokkivärejä, mutta ne näyttää muiden kotona aivan ihanan herkullisilta! sitte jos yritän niitä meille hivuttaa, niin ei onnistu :D. ps. mun blogissa on sulle haaste, joten kannattaa poiketa Wiikilän tilalle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä taidan tykätä kaikista väreistä...mutta joidenkin yhdisteleminen ei kotona onnistu. Eli sama juttu täällä!!
   Kiitos, pitääpä poiketa!!

   Poista
 2. Ihanan näköistä on. Kahden pojan äitinä en voinut olla kiinnittämättä huomiota tuohon hienoon legoilla yms. täytettyyn hyllyyn - ihana!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tuo hylly on vanhan pihahuussin seinälauta. ;) Joo, hyllyllä pysyy kyllä tallessa ne tärkeimmät pikkurakennelmat.

   Poista
 3. Mä taas haaveilen oransseista seinistä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä!! Oranssi on yksi lemppareistani. Hankala juttu kun nuo lapset kasvaa, eikä enää taivu äidin tahtoihin sisustuksissa. ;)

   Poista

Viestisi ilahduttaa aina!