3. joulukuuta 2015

Raakaa faktaa eteisestä


Hienosti aseteltu lyhty ja kukka. 
Avaimia, rahapusseja, kännyköitä, papereita, postia, aurinkolaseja, hanskoja, hiusharja, pinnejä ja lukemattomia muita pieniä tavaroita. 

Lyhty ja kukka eivät erotu joukosta. 


Tajusin että meillä ei ole sellaista yhtä tasoa tai hyllyä johon on helppo laskea lähes mitä tahansa pikkutavaraa. 

Pitäisikö sellainen olla jokaisessa eteisessä??

Keittiössä on kyllä laatikko jossa on ..hmm.. myös ruuveja ja nauhoja ja kirjeitä ja passeja jne.

Ennen oli eteisessä pienehkö lipasto, jonka päällinen oli täynnä kaikenlaista. Sitten joku lapsista saavutti sen, ja muutenkin lipasto tuli tiensä päähän.


Nyt paikalla on ollut vanha penkki. Sen yläpuolella on pieni avainkaappi, johon yritämme tunkea linkkiaikataulut, neuvolakortit, heijastimet jne. niiden avaimien lisäksi. Alapuolen naulakossa on miljoonakori, jossa on aurinkolaseja ja kännyköitä ja usein paljon muutakin. ;) Eteisen säilytyskalusteet ovat ärsytyksen kohteena lähes päivittäin. 
Vanha puinen vaatekaappi, joka ei kuitenkaan olisi kovin massiivinen, olisi ihana tuon ison naulakon paikalle!! Liukuovet olisi kätevät, mutta ei ne meille sovi...


Tämä hylly tuli toisen peilin paikalle. Tarkoitus ei ole perustaa tähän miljoonahyllyä, mutta tarvittaessa saa kännykän lasten ulottumattomiin. 

Pitkään etsin sopivia metallisia hyllynkannattinia, jotka olisi myös nättejä. Löysin paikallisesta halpahallista nämä Habo -merkkiset kannattimet. Näihin saa tarvittaessa henkarinkin roikkumaan, jos ei kosteaa takia jaksa kellarin kodinhoitohuoneeseen kiikuttaa.

Eteisen suunnittelutyö jatkuu.

Tämäkin postaus osa omaa joulukalenteriani, jossa otan joka päivä jonkun paikan kotoa tai jonkun asian silmätikuksi.
Kaikki ei välttämättä ole siivousta tai muutoksia ;)

Ihan pakko lisätä eteisen kuva vielä vuoden 2009 alusta ennen remonttia.Kuvassa vasemmalle jää nykyinen iso naulakko ja oikealla seinustalla on nyt tuo valkoinen penkki. Kuva otettu ulko-ovelta. Suoraan edessä on olohuone. Tästä on lähes kaikki ovet poistettu.

Miltäs näyttää? ;)

4 kommenttia:

 1. Muutos näyttää erittäin hyvälle ja raikkaalle!
  Tykkään tuosta penkistä tosi paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, penkki on kyllä ihana. Siinä vaan on vaikea istua kun seinällä on niin paljon muuta.

   Poista
 2. Jes! Hyvälle näyttää!
  Meillä eteisessä kaapit omille vaatteille ja vain kuivumistarkoituksessa naulakkoon saavat jäädä, muutoinnaulakko on vain kyläilijöille, sillä eteinen on tosi ahdas. :(
  Haave saada "halliin" se tila eteisen ja olkkarin väliseen tilaan liukukaapit omille kuteille ja nykyiset kaapit vaihtaa penkiksi eteiseen ja koukut seinälle lapsien repuille ja kypärille. Oih. Sittenkun tulee lottovoitto! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin. Mutta toisiko lottovoitto vaan suuremmat ongelmat, kun sit ei mikään rajoittais?! ;)

   Poista

Viestisi ilahduttaa aina!