23. tammikuuta 2016

Kylpyhuoneen uusi sisustuselementti!!Kylpyhuoneemme on pitkään ollut laimea. Huone on melko iso ja tunteeton. 
Se on kaivannut jotakin.

Nyt se sai vihdoin ansaitsemansa sisustuselementin, kun 240 -litrainen akvaario saapui viikko sitten.


Akvaariossa on vielä melko vähän kaloja ja kasveja. Vähitellen lisäämme katrasta. Nyt ilonamme uiskentelee 4 piikkisilmää, 20 seeprakalaa ja yksi partaimumonnin poikanen. Piikkisilmät on nimetty, samoin imumonni. 
Seeprakaloja ei pystytty.Tämä on niin ihana vesipuutarha!!!


11 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Joo! Ei kovin yleinen. Tää olikin ainoa paikka mihin suostuin akvaarion ottamaan. Vilkkaat lapset ja 240 litraa vettä lasialtaassa puutalossa ei olis hyvä yhdistelmä. Nyt on vesieristetty tila ja lattiakaivo vieressä. ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Saunasta voi katella akvaariota ja kylpyhuoneen lattialle mahtuu hyvin joogamattokin. ;)

   Poista
 3. Akvaarion elämää on rentouttava seurata. Ja jos tekniikka on kunnossa, on sen hoitokin helpompaa! :) Olettepas keksineet hyvän paikan sille! Eikä tarvitse pelätä vesivahinkoa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Tekniikka on ainakin tällä hetkellä altaaseen sopivaa ja vedenvaihto kyllä helppoa. Ja tosiaan, ei tarvi yöunia menettää vesivahingonuhan vuoksi! ;)

   Poista
 4. vau! laittaisitko enemmän kuvia kylppäristänne :)

  VastaaPoista
 5. Hei! ihanan näköinen kokonaisuus! itse suunnittelen ihan samaa ja olen miettinyt että mitenhän akvaarion tekniikka (valot ja sähköjohdot) kestävät höyryn ja kosteuden? MIten itse toteutitte ne? lasithan höyrystyy ulkopuoleltakin saunoessa esim, onko ollut ongelmia siitä?

  VastaaPoista

Viestisi ilahduttaa aina!