5. helmikuuta 2016

Puutarhurin herättely -haaste


Te kaikki, jotka odotatte kesää, kopioikaa haaste blogiinne. Minä nappasin tämän Anun puutarha -blogista. Ja toki, kehitän sitä omaan suuntaani.

Valitsin kuusi (6) mieleisintä ja kuvaavinta otosta viime kesältä. Taiteen näkökulmasta nämä eivät ehkä parhaat ole, mutta kertovat viime kesän puutarhaprojekteista.


Olemme mieheni kanssa olleet yhden yön kahdestaan kotona 2,5 vuoden aikana. Silloin teimme yömyöhälle tätä paviljongin kivetystä. Elokuinen postaus löytyy täältä KLIK. :) Ei maltettu juuri edes syödä, vaikka suunniteltiin että grillaillaan IHAN rauhassa. Hyvä tuli ja pimeys antoi mukavan sattumanvaraisuuden punaisten ja harmaiden laattojen sommitteluun.

 Kasvimaan riukuaita syntyi ilman hankintoja. Muutama ranka piti metsästä hakea. Rrrakastan tätä!


Ruutua voi hyppiä omalla pihalla. Tosin pehmuste on vai ruudukon ulkopuolella. Toimii silti!

Osallistuimme ensimmäistä kertaa Avoimet puutarhat -tapahtumaan kesällä 2015. Pihassa kävi kuuden tunnin aikana yli 150 tutkailijaa... Ja muutaman kanssa teimmekin jatkosuunnitelmia. Ainakin Jyväskylän Puutarhaseuran pihakävely järjestetään pihassamme kesällä 2016.


Muutamia uusia istutusalueita toki syntyi (kuin itsestään, eikö vain!?). Nuorempi tytär (5v.) valitti ettei enää voi missään juosta. Noh, ehkäpä hätä ei ole ihan niin suuri, nimittäin edelleen suuri osa pihasta on nurmikkoa ja jalkapallokenttäkin löytyy. ;) (Tosin siihen olen suunnitellut joskus kasvimaata...hui.)

Tartu haasteeseen ja avaa meille viime kesäsi muistot!! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viestisi ilahduttaa aina!